Annica Fredberg Fotograf

Annica Fredberg Fotograf

Vackra Tjörn

FotograferingPosted by Annica Fredberg Thu, January 14, 2010 22:15:06

Idag var det en klar himmel och solen sken (och endast -2 grader!) så jag satte mig i bilen och körde över tjörnbroarna. Det är något särskilt med Tjörn och Orust - det är ett otroligt vackert landskap som breder ut sig när man kommer en bit in.

Jag körde västerut mot Skärhamn och tog några stopp på vägen. Målet med utflykten var att landa på kontorsstolen här hemma med lite schyssta bilder från ett vackert vinter-Tjörn. Jag parkerade utanför Tjörns stolthet; Akvarellmuseet, som är ett fantastiskt utflyktsmål, både på vintern och sommaren!


Min plan var att jag skulle länka alla bilderna till stora bilder...det blir ju något helt annat och se dem större... Men det bara krånglar, och snart är det dags att knyta sig, så det blir inte bättre än så här :) Men kanske kan man ändå få en känsla av villken fantastiskt eftermiddag/kväll jag hade i Skärhamn!Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.